BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 20, 2010

entri ke seratus akhirnya yay!

orang kata entri keseratus kena spesyel.
tapi aku takde idea nak buat apa.
jadi aku minta jasa baik aji che seliman untuk jayakan plan tak berapa bernas aku ni.
mueheheh.
terima kasih weyy nanti scholar masuk aku blanje ngee.

ha plislah bagi buffer habis dulu baru tengok.
janganla bagi aku nyanyi tersekatsekat.
oh ya sila jangan kondem bunyi r dan tarik tak sampai aku dan pispis atau ibu jari menarinari tu.

buat lala, kau kata kau rindu aku kan.sorrylah takde menghitung hari.dah tuatua ni suara tak sampailah nak naik tinggi2.
dedic8 lahh kat kau :)


klik sini untuk WAITING ori version

klik sini untuk TUNJUKKAN AKU ori version

haa hiburan dah habis.bawakbawakla beribadat pulak kan.
ostukare aji! :)


8 KOMENTAR:

kiba said...

huda, woahhh. sedap nye suaraaa :D
ala ala laura marling duh!
am i the 1st one yg dengar? ;p

like like like.
happy 100entry btw !

cKyN WaN said...

suara huda memang ngetop ah!!

happy 100th entry!! hehe
bila mau balik pukui ??

saving huda said...

@kibs: laura marling?wow.i take that as a comliment lahh, thank youu! :"> hmmm, x sure lah plak.maybe :D

weyyyy!thanks folo..!terharu la nii!peh kibs kot.hadiah terbaik.

@k ckyn:ish ni yg nk kne cover lagu ziana zain ni.haha.kiddin.takdelahh.banyak tak sampai tu.

thank youu k ckynn!ha..rindu ke..haha.24th ni kot.scholar tah ble nak masuk.tak masuk tak balik pukui le jawapnyee.tada duiitt! :(

amalina supey said...

yeay dpt denga suara huda blk.

alololo,shuweeet nye ngn aji.

boley buat lullaby untuk tido

saving huda said...

haha.apela mung ni.
sweet ek makaseyy ngee.
wey.ko x blk mesia kan?

Hanif said...

wuu..manis2..best2..hehe

Muniey said...

pewwwitt hehehehe

saving huda said...

@hanif: yayy thanks wehh :)
@dora: :D