BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 5, 2010

bulat kecil bulat besar

ini cerita hari pertama kelas.
cerita pasal aku dan diorg.

cerita pasal tatatertib bodoh orang jepun memilih tempat duduk.


so,
petang tadi aku sampai kelas dalam keadaan telinga bersumbat, dengar ipod.cool kan.sampai meja main touch sana touch sini konon tgh main game bajet boleh tarik kawan la kan.kejapkejap aku pegang fon main taiptaip konon tgh txt org.lastlast masuk dalam draft sbb aku pon takfaham ape aku taip.bukan ape, nak buang nebes orang kata.yelah masuk kelas kau sorg je berbalut kepala apahal tibatiba nak macam yo sana yo sini kan.so pendekkan cerita, aku duduk situ.yang merah tu.konon sem baru nak jadi cemerlang sikit.dudukla depan sikit.tu sbnrnye meja kelima.saja tak lukis meja depan, nk bagi nmpak lagi cemerlang eheh.

so datanglah empat orang lain.
si ungus si hijau dan si oreng.

so duduklah di situ merekamereka.si oreng tadi terjadi kuning sebab salah pilih color.sory saya amatur lah bab gunaguna paint ni :">

kendian the birus pulak datang..

duduk the birus kat situ, datang pulak the merahjambus.

tak dapat nak agak?
mana lagi, situlah diorg duduk.

nampak pattern diorg cmne?
dah terdesak barulah duduk semeja.tu pun kalau boleh sejauh mungkin.taktaulah kalau diorg ni cuba nak bagi peraibesi ke ape kan.tapi at least tegur la sikit.kadang aku senyum tehegeh, boleh pulak dia buat bodoh.apelagi aku buatbuatla sedang eksais mulut.
malu hoy!
kadangkadang benda macam ni la buat aku lemah semangat nak g kelas.nak kate tak kenal, eh siap gelak samasama dulu masa orientation week.
sekarang apejadi?
haihh nihanjen..eh salah.nihonjin... :">


sebenarnya harini watak the merahjambus tu takde, so dudukla aku sorgsorg kat situ sampai habis class.
yes, DULU i akan rasa very the samishii.
kadang i break down n nangis dalam toilet.
tapi sorry, bukan harini.
ceh saja bagi ayat gampang kan.
ini huda, bukan huda dulu.
ini huda sudey matenggg!
harini aku konsentret belajar, aku salin nota, aku pakai otak.
aku janji harihari lain pon akan rajin camni.
sekarang aku kuat yay!


16 KOMENTAR:

farra said...

kah3...
bkan mmg cmtu ke dorg weyh??
ak tiap ari cmni sbb ak sorg je kat gakka tuh. kadang2, ak g je duk seblah org, tp sepatah haram x ckp, ending nye, ak duk men game kat aipon. haha~
;)
kalo ade duk seblah ak yg ppuan, time nak duk seblah ckp pnye smgt "ohaiyou!", tp spnjg class x ckp pape. keh3.
ak pon xtaw nak ckp ape. muahahahaha~
nasib la labu~~

farra said...

oh, x lupe yg tdo bedengkur seblah ak time class. ;P

saving huda said...

haha mmg cmtu pon.sj buat entri sempena fes day skola.ingtkn ad la perubahan tapi takde :((
ke aku yg lack communication skill ntahleee.

Durrah said...

ko tak mention pon ko kaler merah.nxt tyme ko dtg lmbt lak.pastu duk seblah dorang?ok tak?haha

hikaRi said...

salam huda..

be strong there.. have fun this kouki..

gudlaks!!!

saving huda said...

@dya: hellooo.dua kali mention okayy.satu gmbr fes tu haa satu lg dlm ayt.tak bace la niii..ha

@hikari: wsalam..thanks!will do..gdlck kpd anda jugaa :)

amalina supey said...

maybe sbb korg rmi pompuan kot.
bunya aku ad 5 prempuan je
so mmg rpt la.
xde la sorg2.

xpe huda.berusaha lg

saving huda said...

tu lah.ni ramai la ni jd cmni ni haihh

M A Azli said...

xaleh2 aku tgerak ati nk bace blog ko..hahaha..semat gampang cite ko nih..klo dorg xnk sembang ngan ko, ko sembang la ngan lecturer kompem dorg jeles..at last dorg dtg mnempel kt ko nk pinjam nota..jgn lupe tulis nota gne tulisan jawi ye!

saving huda said...

eh azliii.haha pekejadahnye sembang dgn lctrr.nk tny soalan pon tak berani.jawi aku fel.baca meet uncle husein boleh jd mati angkal hasan

farra said...

huda, arini lagi aku tension.
ak 3 nensei, tp ad class 2nensei tday.
ak smpai class 2 mins b4 class start. sme org da ad seat msg2 tp, kat this group of girls ni ad la satu seat kosong seblah dye. so ak g la tnye leh duk ke x, pstu dorg kate, da ad org. fine, ak g la dpan ag, kat ctu tpt tu kosong, tp ad stu bag, so ak duk la seat xde bag. pastu ble class nak start, owner bag seblah ak tu, amek bag dye, ciao duk tpt laen. wth? wtf??
huhu. sdih kjap.

saving huda said...

sabar kappa sabar.sedih kan.tulah aku ckp diorg ni nihanjen bukan nihonjin haha

ris said...

lol japanese ppl cm tu ke? agak mengecewakan. i thought they r nice ppl. sigh. chill huda.

saving huda said...

yes.sgt mengecewakan.yg baik slalunye org tua je.haha skrg dh boleh cool.sbb dh biase kne

atiqasaleh said...

duduk dgn asian pun bole kena cmni ek..pelik..pelik..kat sini stakat ni duduk-kat-mana-mana-suka-hati-kau.

saving huda said...

coolnye.aku rs org kt sni dok sebok psl negara diorg je jrg nk tau psl negara lain.bila nmpk org pakai tdung mula nk takot.takot aku simpan pistol dlm tudung kot.wtf