BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 21, 2010

breaking news

yang tak berapa nak breaking sangatla.
sbb jadinye semalam.tapi aku baru nak tau harini

sumber utama: kacang
sumber gambar: farhan themusang
sumber sampingan: sambenadick ahlate
sumber sokaba: kelik sini

van surau fukui;

"外人 get out"
"orang luar get out"

XOXO
nihanjin


siap tinggal nota tu.
eh eh pandai pulak guna english


to other gaijins out there, sila la ambil langkah berjagajaga lepasni.elakkan berjalan sorgsorg takut kena attack, takde spe boleh tolong nanti.kalau ade kes orang jepun sendiri dibunuh tanpa motif time beli air kt vending machine malamalam, tak mustahil kalau nak jadi kat kita; orang luar yang tak disenangi sangat ni.ingat, setiap tindaktanduk anda di luar sana mungkin ada mata yang memerhati.nihanjin ni makin menggila!nak selamat bawak anything yg boleh dijadikan weapon for self-defense.


salam sayang,
huda remli
wtf


10 KOMENTAR:

gaijin said...

majide?kepale hotak nihanjin..smpi kene bakar van tuh..embassy tau ke?

saving huda said...

sirius2.aku pelik snanye,asl diorg x bkr surau tu terus.hmm embassy taktaula ad org inform ke x

amalina supey said...

jge diri elk2 ye cik huda.
kami kat sni cik polis slalu guard dkt blakng skola.slamat kot.

pdahal polis tuh nk cek beskal curi je.haha

hiKari said...

erk... seramnye!!!

saving huda said...

@supey: baiklah.org ni buat tgh mlm kot

@hikari: kan.jaga diri tau.lagilagi perempuan pakai tudung.obvious gaijin kn

M A Azli said...

surau tuh utk org islam kt sane skali ke utk korg je weih?

M A Azli said...

ko leh paham sotkabar tu kan?aku da translate ikot english dia belit, ikot melayu lagi la tapaham.

saving huda said...

oh org bangla pon guna surau tu.n ade sorg org jpn msuk islam pon guna kdgkdg.phm la jgk :D

cKyN WaN said...

nak culik gambar jugak boleh?

saving huda said...

ha silasila :D