BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 23, 2011

jom lipat baju?

zup peeps.
amboi suka betul taw dia zupzup sekarang, roh nigga mana masuk badan nii?
okay takpayah nak intro panjang sangat la kan menyampah pulak nanti, stret to the point lah ayuhh.


so, masuk harini dah berharihari aku membanting tulang mengerjakan baju segerombolan ni.
dok ironlipat ironlipat, kalau pakai bajuseluar buruk sikit koyak sikit dah macam bibik indon ni ha.
muka takpayah nak cakap la kan irasiras tu ada dah, no hal lah orang kata.
amboi ironlipat baju ranjin benaa bunyinyaa.padahal kalau kat rumah malaysia tuu, muka aku ni laaah yang paling liat nak lipatkan kain seluardalam anakbaju orang.


lipat punya lipat, bila rasa dah banyak settle, senyum lah kejap kan.
sempat mainmain cium rambut depan cermin lagi tu.
tibatiba macam, eh tepi cermin tuu, eh eh ada sebakul lagi!
ha time tu tanak mencarut seminit dua dalam hati pulak kan.

my laundry pile on 365 Project

tapi tapi tapi kan, best jugak taw ironlipat baju sorangsorang ni.
lagi bila itunes nak main lagu mendayudayuuu cemni kan;


memang pepehh lah bak kata penulis sahaja.
mula la nak masuk awan sembilan.
layan perasaan lah kiteww ape lagiww hewhew.



dari fikir bendabenda bodoh macam;
'eh bilamasa aku ada baju liplapliplap ramlah ram niww?'

'amboi kecik benau ni baju adek aku ke baju aku niww?'

'uii baju sape sesat sini buruk sangat ni betul ke aku yang beli ni uuuii.'

'bilaaa lah nak ada jishin nak pakai baju cantikcantik cemni.dok terperuk dalam oshire ni je pembaziran taw kawan saiton taww'



lepastu lagu masuk chorus, ingatlah kenangankenangan macam;
'eh ni sweater beli dengan mak dulu.ala yang mak kata color hijau lagi lawa tapi aku nak pink jugak tuu.durhaka betul taw'

'eh ni tudung beli dengan along masa balik natsu 1nen dulu nii apakabar lah along sekarang ye?'

'eh ni baju hasil paw duit abah niww haha kelakar ingat muka abah time tu muncung panjang boleh sangkut hanger orang kata'

'eh ni tudung sama dengan dya beli dekat ampang park dulu.pendek tapi sukaaaa!'

'eh ni baju pakai masa pegi reunion batch bulan puasa harituu!'



sampai lah nak feelinfeelin tacing sorangsorang;
'eh ni baju pakai zaman detingdeting kat aaj dulu niww ala alaaa' :(

'eh ni beli sebab nak pakai dengan dia tapi tak sempat lah pulopp' :(

'eh ni tudung dia bagi ni tapi tak konfiden nak pakai sebab color kemain sangat' :(

'eh baju ni la yang dia suka tengok aku pakai tu kan?ala alaa' :(



haha lepastu rindu semua orang..
family..member..sejarahsejarah :">
aww sweet jugak aku ni rupenyeww ahaks.
esok nak sekaip dengan mok lahh.


ha seronok tak seronok?apalagi,
jom lipat baju?
ahaks


5 KOMENTAR:

shedevil said...

haha. kemain

zee ong said...

BHAHAA.seronok rupanya lipat baju nih.
buleh main flashback pulop :D huhuhu.

Saving Huda said...

@shedevil: kemain macam nama shedevil kan ahaks

@zee ong: kan.apelagi pegi punggah wardrobe skrgg! :D

z@!m said...

booo huda bajet rajen..

Saving Huda said...

応援してくれてありがとうzaim君 :) :)