BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 13, 2011

you know you love me, XOXO

kehadapan senpaitachi yang ingin saja dipelukcium kalau semuanya dilahirkan berbinti;

 on 365 Project on 365 Project
first sekali, bagi ku pasang melodi indah pelamin anganku musnah nyanyian azie dulu buat bagi feel untuk ku menulis secara romantis, terima kasih.


jadi, di malam yang hening-bening lagi sunyi-sunyian kilat sabung-menyabung guruh bersahut-sahutan ini, ingin ku coretkan sepatah dua kata buat tatapan senpaitachi tersayang sebagai pengganti ucapan malam kelmarin.seribu kemaafan dipohon jika keenggananku malam itu mengundang calar balar di hati kalian.tiada niat utuk melukai, cuma keresahan bertandang di hati akibat hilangnya katakata.


jadi biar ku simpulkan apa yang terbuku di hati selama ini dan sampaikan semuanya dalam satu entri.
.
.
.
.
.
.
.

mana curahan idea waktu ku di pembaringan tadi?lahanat!
mungkin semua telah hilang dalam pekat malam. (thumbs up kepada diri sendiri.sumpah ku rasa ayat ini sangat romantis)


tahniah kerana berjaya menamatkan pembelajaran dengan warna berterbangan.
terima kasih atas nasihat dan tunjuk ajar yang selalu berkesan memberi keinsafan untuk satu dua hari.
terima kasih atas sokongan, dorongan dan tulang belakang yang diberikan terutamanya dalam hal pembelajaran.
terima kasih untuk kenangan kenangan indah yang tidak bisa ku lupa selama dua tahun kita bersama.
terima kasih kerana berada di sana bila ku memelukkan eh memerlukan.
ku pasti akan merindui gelak tawa gurau senda kalian kelak hari.


akhir kata, maafkan kesilapanku keegoanmu jika ada terkasar bahasa, terlebih kata, terlanjur bicara *wtf ayat panjang lebih, maksud sama je kan*
manusia ni kadangkala belajar mendengki membenci mengata belakang dahulu sebelum belajar untuk menyintai
letakla hati sikit bagi nampak manisnya cinta :)
dan smiley untuk nampak teman tapi mesra.


sebagai penutup, ku harap kalian suka akan video ku buat penuh kasih sayang ni.amboi garang betul taw muka beng ni;


yang benar; kohai paling romantis.






notakakitaksabarnakmainsnobodesok; fuck everybody i booked blender k ckyn n bed quyyum! ahaks


9 KOMENTAR:

~~mUggLe bLoOd~ said...

pelangin anganku musnah eh?
bukan pelamin eh?
:D

Quyyum said...

Thankyou VERY much for our special entry! Katil datang sekali dengan tilam 4 lapis. hahaha Amik la tilam2 tu sekali. Klau x nak boleh kasi kat white house :))

Saving Huda said...

alamak tyop!haha ok satgi tukar :D

heehee tengs komen qym!samasamaa.4 lapis takbangun g skolah aku dowhh.okay nnt aku tgk brp lapis ptt aku amek

Anonymous said...

ish,jgn ambik huda...
air liur basi kuyum bertompok2 mcm peta kat tilam die tuh...hahhaa

Saving Huda said...

takpe.kenangan tuu ahaks

zee ong said...

was here XD visiting u in Japan. haha. jdlah dekat virtual pun.
konnichiwa :D hee.

Saving Huda said...

wow cakap jepang taw dia :D selamat pagi zee ong.thanks 4 visiting.oh n sebab folo jugaa :D :D

ザ-sylver- S said...

perghh..lagu

Saving Huda said...

lagu bideo ke lagu type dalam entri?