BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 12, 2010

baca siangsiang tau

roti lima ketul tadi,
besarbesar penumbuk ni,
tinggal satu je?
haihh sapelah masuk badan aku ni kemain tau selera dia.
weyy celupar gilaa mulut kau nyahh cakap camni tghtgh malam.
haaa ni yang cuak nak tengok bawah meja ni.
mana tau tibatiba macam,





































CAKK!


fak sirius dupdapdupdap gilaa time search gmbaq tadii.
lagi bila gambar 'perempuan tu' keluar jugakk.
ala, yang merangkakrangkak kat tangga tuuu!
camshitgilaa!
haish tibatiba bulu kat lutut pon nak meremang.
takut tibatiba kena 'garu',

" kakak cantik, jomla main dengan sayaa! :( "

wargh!
okayokay, apekate aku upload image comel sikit;

haaaa.
senyumlasenyumla.
comel kan?
anak sape tahh aku main cekup je kt google.


eh cakap pasal budak kecik ju on tu,
tengoktengok balik, comel lah pulak.
cuma bila dia besarkan mata je macam comot sikit.
macam nak bagi penampar pon ade.
kan?


peh rilek gila aku macam takde kerja nak hantar esok.
alaaaah baru kol 4:36 kan.
budakbudak sekarang kate 'ilek lew bradew'
kerja tu time kelas esok pon boleh siapkan kann.
hotakau!


macam takpercaya tapi esok jemaat dah!
:) :) :) yaaaaay!
plan punya banyak.
tapi taktaulah sempat nak siap ke tak

WHYYY??!!
-___-


oh bercakap pasal 'plan' ni, ni nak terangkan satu benda ni.
selain kekeringan idea, salah satu sebab i jrg update blog lately adalah sebab i sgt busy working on satu projek ni.
huishh projek bessaar punya.
besar macamni;


awww comel kan.
tapi mamat ni lagi comel kot;



hihi :">
okay so, bila projek tu siap nanti i share kat blog yeh.
tak sabar desssuuu! \(^_^)/


eh okaylah.
dah pukol lewat.
i kena undur diri sebab banyak kerja nak kena siapkan ni.
goodnight ppl,

MUACKS!


10 KOMENTAR:

Penulis.Sahaja. said...

gmbar last tu gmbar kau kan?

Saving Huda said...

penat aku tacap part hidung tu kau kenal jugak kan.hebat ni hmm

aQem said...

aku marathon citer ju on time minggu exam,wat booster..cubelah!

Saving Huda said...

eh cmne boleh marathon?cte ju on ade sequel ke?

Dammit said...

ok gambar last ni paling best. haha. Malam2 kalau tido, cube check dalam selimut, mane tau ade hantu ju-on tu. haha.

Saving Huda said...

menggoda kan.haha
takyah check.tgktgk selimut gelembung smcm je kan.ade la tu.ee

redbean said...

alo..sila buat masukkan widget blog archive, supaya mudah ak nk khtam entri blog2 ni..ada lgi 100 lg ni..お願いします :)

Saving Huda said...

oh hello redbean.hoi kan ade widgetnye kat bawah skali tuu.haha.seratus entri lepas dah didelete la bro :( ni nak start seratus yg baru la ni.nak bagi nafas baru orang kata :D

redbean said...

lah, dh delete? lmbat 2 saat :(

Saving Huda said...

ehh?lmbt 2 saat tte?
jgn kate ko smpt baca komen aku b4 ni haha