BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 17, 2010

popopop

tu tajuk entri paling kencang penah aku buat.
main dua hurup je cool kan.


ala.
nak kench tapi malasgilew nak pegi toilet.
tak feel betul gelapgelap ni tau.
bila tahnye nak betulkan lampu.


haih.
orang lain seronok tidoq, aku terkialkial garuk sana garuk sini.
serabai.
babik seksa gilaa dow dia beranak atas kepala pulakk.
gatal satu hal, sakit nak tidur satu hal.
maaaak...ni nak homesick ni T.T
ni kat gusi siap tumbuh dua ketul, aku taktau nak kate ape dah.
kompliketedsofistiketed!
style kan carut aku.


tengok cermin, muka naik tandatanda dah.
ish takut gila nak bangun 'pagi' esok.

ini sumpah tak cool :(
sabar huda sabar, dugaan ni dugaaan.


petang tadi drebar dari sekolah,
jemput depan rumah,
bawak pegi hospital mewah.
ewah jadi pantun tiga kerat pulak kan.
macamshit aku habis RM 357.818 untuk;
1) disoal siasat 2-3 mins oleh nurse
2) berborak 1-2 mins dengan dokter tak kacak
3) valtrex 500g tujuh papan
SA HA JA
*cakap tone annoyed gila*


cis tu pon sebab ada insurans.
kalau tak, cecah RM700+ gak ah.
maaaaacamfak
pengajarannya kawankawan, ayuhlah kita membayar insurans setiap bulan yaa.


okay buat sakithati je cakap pasal ni, aku share video ah jom.
jangan risau, ni bukan video 'mintak penampar' macam last entri
heheh


osemness.better dari ori version kan kan
* garugaru sambil buat muka comel *


8 KOMENTAR:

lizaothman said...

odaijini..jgn garu2x..bparut nnti

cKyN WaN said...

odaijini huda chan~

aQem said...

sakit wat penghapos dosa huda..bwk bersabar...

Saving Huda said...

baiklah.tapi kdgkdg garu gak sbb taktahan sangat.adoyy.
terimakasih yea k liza dan k ckyn.sila jaga kesihatan yeaa :D

@aqem: tulah kan.tgh sabar ni fuhfuh

Anonymous said...

gmbatte huda~~ odaijini!!

Saving Huda said...

thanks meknon :)

~~mUggLe bLoOd~ said...

laaa..kene chicken pox ke?
same la ngn ak tahun nih..kene gak..
adoii..sabar2.. cepat sembuh yea..

Saving Huda said...

ha a tp dh nk bek dahni :) oh sirius?gatal kannn!kepala aku ni naik banyak gilaa nk tdo sakit cmshit je