BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 14, 2010

cara pantas miliki hati si dia

tajuk kemain.dah macam topik majalah remaja dara nona tau.
laju dia tekan.suka tau bab cintacinta ni.
suruh belajaw takmaw.aq pukol kunk.
ha ni dah kenapa.
okay honestly, title tu sajasaja je.takde idea nak letak apa.
jangan merajuk dow.aku ajar benda lain eh?
ini ini ini, ini pelajaran manyak bagus jugak maa.
so, sila stay pelisss?!
:) thankyouu
okay ni nak tanya ni;

1) adakah anda sering mengalami masalah tidur?
2) atau selalu terfikir benda paling akhir mahu difikir sebelum tidur dan jadi tidak boleh tidur sebagai keputusannya?
3) adakah anda kerap diganggu mimpimimpi ngeri?
4) atau acapkali bangun pagi dan masih berasa mengantuk?

wow acapkali.dahdahlatu intro kan?ok sambung.


bergembiralah semua.
karena huda remli sedia berkongsi solusi..
*winks*
..untuk soalan nombor dua sahaja lah tapinya.
tadi tu saja je tanya tubitubi.intro mesti nak gaya kan.eheh :">
okay solusi go!


so ken lee, if u have problem like this, what i want u tulibidubidu is follow these easy steps before u sleep aa ken lee.can aa ken lee?goood.that's my ken lee.


1) u pejam mata aa ken lee


2) then u bagi butulbutul kosong itu kepala.bagi dia berhenti bekerja sikijap maa.jangan struggle aa ken lee.kayuh pelanpelan.bila itu kepala sudah manyak kosong, kasi rehat la sama satu dua minit.


3) kalau kening u masih berkerutkerut macam shahrukh khan aa ken lee, tu maksudnya u masih struggle nak kosongkan kepala.seloooselooooww ken lee selooooseloooww.ini festime aa, memang manyak susah lo.


4) bila kening manyak tenang baru boleh pergi itu next step aa ken lee.kita imagine imagine.u imagine diri u baring atas satu padang rumput yang luas.rumput dia hijau aa ken lee.itu rumput ada panjang sikit boleh gerakgerak bila itu angin kasi tiup.u mau baring sorangsorang atau duadua atau lebih itu u punya pasal.tapi i suka sorangsorang.


5) kasi sama itu bintang taburtabur kat atas aa ken lee.itu hati mau kasi tenang sikit lo.kasi bahagiaa.


6) ini the real u aa ken lee, bukan u yang dalam imagination tu.
tarik nafas guna hidung, hembus ikut mulut.
ini macam aa, oksigen banyak kuluar.nanti kita jadi manyak ngantok.
ni teori bukan i reka aa ken lee.i ada dengar tapi malas nak google.


7) bintang tadi jangan bagi hilang aa ken lee.
bagi itu ada angin tiuptiup pulak.
bagi dia tampartampar muka u kasi lagi ngantok.


8) bertahan ken lee.ni i bagi last step ni.
sikalang u pilih satu lagu bagi main dalam itu kepala.
lagu slow punya aa ken lee.kalau i, i suka main ini barang.
manyak tenang oo ken lee.
ok ken lee, i boleh tolong sampai sini saja.
the rest u fikir sendiri aa ken lee.
mau itu unicorn terbangterbang pon boleh.
janji u boleh tidur.


okayla i mau tidur ni ken lee.
study manyak kuat maa semalam.
all the best aa ken lee.
semoga tidur u lagi feel lepasni :D


4 KOMENTAR:

redbean said...

siot je ko ngutuk si ken lee tu. dh lidah dia keras, wat cane haa..

ザ-sylver-shooter said...

lol..

lukis pakai yang hat kat ym tu kan?

Dammit said...

Ade nasihat untuk orang terlebih tidur? haha

Saving Huda said...

@redobean: when i cant forget tomowow,when i think of all my sowow.wowow :D
aku terpetik name dia lah.patu cm syok pulak kiki

@ザ-sylver-shooter: hat kat ym tu yg doodle tu ke?eh takla ni guna paint je ni :D

@dammit: hai dammit lama tanampak.itu itu ituuu.itu anugerah bro.kena besyukur doo.haha