BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 9, 2010

contest lagi : Lina Birthday contest

muka aku lagi sorry lahh!
orang dah buat, kita joen la kan?
support blogger lain orang kata :">
okay to the point, gambar taruhan.
dengan tiga votes over empat, bismillahirrahmaanirrahiim..
babeymon i choose you!


okay aku nak blasah tag ni.
zaim hai zaim.jomjom?
zarina lagi hoi dah berape bulan kau tak update belog?!ni aku bagi kau topik ni.
cikpahjelita katanya spe tah ek promote contest ni.kau tak masuk sirius aku pukol dow.
sambenadick ahlate pegi korek pc kau sekarangg!
kamalkom apelagi tunjuk la rilakkuma2 kau tu.haha


taktau bila dia akan letak, tapi kalau nak likelike nanti bolehla check sini
eheh eheh eheh :">
*sambil buat mukatakmalu hidungkembangkempis*
knakmasakbye


13 KOMENTAR:

alfa :) said...

Kita suka yang first :)

amalina supey said...

gamba yg dkat tu smart.
plus aji-bab*

redbean said...

no1 lagi setail

aQem said...

awak,saye suke nombor due,ahaks!
nmpk bola besi tu,unik lah aku rase..no satu style juge,kalo nak lebih pade facial expression,pergh!
tp aku ske no.1...ok,byk komen,bajet hebat,maap!

Saving Huda said...

@alfa: kitakita tau dia.haha

@supey: semat sbb aji babu ke.hmm okok

@redobean: ryoukai.no1 ni shiyoukahh

@aqem: omgomg kita sama tastee!wpon ni gmbr sndiri,sirius no1 tu personal fav aku :">

thanks alfa supey redobean aqem.

allunanina said...

fuhhh! gamba nuh cantik.

kamarukom said...

sankyuuuu hudaaa~~ belog aku mcm hampeh pun kau tag! hahak

Saving Huda said...

@alifah: aloh biasebiase je ni.yg blck n white tu seratus lbih like xde hrpn ah weh :(

@kamal: haha.alangalang ko ada acc, aku tag le :D

z@!m said...

blh mnang ko ni huda.. seyes2..

Saving Huda said...

jgn bg harapan palsu dow.aku tgk 6org je like tadi.surrender awal awal ah.aduuh

z@!m said...

alaa yg like2 tu dpt adiah header jek
yg rm50 tu kn brader ezhan tu yg judge..
blh huda blh

Saving Huda said...

hmm.okok.amiiin!eh kau tak masuk ke ek contest ni?

z@!m said...

eh da abes ke blom ni?