BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 31, 2010

the foreigner

*****a bizi pakai spender kat blakang, aku rilekrilek je belogging guna lappy dia.thanks babe.elokelok p tokyo :D
weywey,


AKU BUAT PUDING KARAMEL KOT TADI!
:D :D :D


muahahahahhahah gila riak takabur kan.
babi aku tau la simple je takyahla tegur, aku tumbuk kang :(
bukan senang tau huda remli nak masuk dapur :">
bila oven bunyi ketingketing tadi eksaited je aku larilari nak tengok airtangan sendiri;
'omg, aku dah maju lah..'
lepastu hidung nak kembangkempis senyum sipusipu sorangsorang.
permulaan tahun baru yang bagus ni fuhfuh.


orang kata, kalau dah start masakmasak ni, tu tandatanda dah matengg.
kalau dah matengg ni, maksudnye..maksudnye dah boleh kawenkawen la kan?
eheh eheh eheh :">
suka tau dia kawenkawen ni.
okay kaunter dibuka, dah boleh isi borang yea dato' dato' kat luar sana.
hikz -> gelak gewdik gilew taw


gambargambar!
jejeng!
comel kan kan kaki aku malumalu masuk kemra.

penantian tu satu penyiksaan kan dayah kan?
thanks tau *****a susahsusah turunkan ilmu kat aku.
sumpah terharu ni.


oh oh, tadi buat cover dengan ajicheseliman lagi.
ni video mintak penampar harini;


jangan kondem lebih, aku pukol kang.
ada lagi satu, kalau nak checkout kelik sini -> yay
kselamattahunbarusemuabye.


9 KOMENTAR:

Faaein Himura said...

nice..

sedap plak dgr lagu ni..

lagu sape ni??

redbean said...

minat btol aku dgn karya lukisan kau nih. setail gile. pakai paint eh?

ilyramli said...

da sebut pasal 'kawenkawen' nih..bahaye!!!

p/s: x sabo nak ade anak sndiri..kan?

Durrah said...

Apsal kat live traffic tu "Bandar Maharani?" Ko tuko lg eh.LOL

Oven ke microwave tu?

Saving Huda said...

@Faaein Himura: :D makaseyy lagu according to you-orianthi ni

@redobean: wow redobean puji terharu la nii.ha a paint bro

@akak: haha.tula.apelagi carikan calon kak.haha

@dya: ehh?spe bndr maharani?pc ko ke?pc ko cmne huda nk tuka plak.haha
oven oven :">

snalifah|BLOG said...

aku tawu sape *****a.

Saving Huda said...

hahaha jangan sebut yon!

Anonymous said...

ya ampunnnnnn!!!!
sedap gler dow!!!
dua2 sedap,suara n puding ko....
hah!!! dh leh dh beli oben,wat msk2 nih yer kak huda remli...
hahahaa..happy neuyir!!!

Saving Huda said...

haha puding tu mne ko tau sedapp.nnt dh ada oven aku buat yeh.hihi eksaited tau dah belajar resipi baru nii.happy nu yarr 2 u 2 sam ;) malam ni amek aku kt eki!