BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 2, 2011

skrip lagenda budak syaiton 2

orang dah kata, sudahsudah la tu, yang aku degil sangat pergi kayuh lagi laju tu sape suruh.
sekali terjatuh, kan dah rabak lutut tu.
*thumbs up untuk kata bungabunga*
ha dapat tangkap tak?
get ready bitches!aku nak goreng sastera malamni muahaha.


taksuka?
orang tuatua kata, 'tak suka, pergi lah mamp'
haha takdela, nak entri fun fun je susah la cemni.
aku ni perempuan.
muka rempit mana pon, ada masa, hati nak tacingtacing jugak kan.
harini aku nak buat entri emosyenel cintancintun layan jiwang.
pendek je no worries :D
tanak baca, bye.
kalau nak, jom layann.


u,
i punyala ingat kita ni tengah main tarik tali.rupanya u tak pegang pon belah sana.bila i tarik, apelagi, jatuh la i.jatuh lagi.luka lagi.sakit lagi.tapi i takpernah kisah.i bangun balik, bersihkan bontot.i tarik lagi.biar jatuh banyak kali.i nak jatuh sampai u tak sanggup tengok dah.


u,
u tanak tarik sebab u nak i sedar yang sakit ni i sendiri yang buat kan.
kalau i tak tarik tali ni, i tak jatuh, i tak luka, i tak sakit.
sebenarnya pilihan tu terletak kat tangan i kan.
sebab tu u tengok je.


u,
i've done my part,
now it's up to u.


u,
lama i tunggu, tapi u tak datang.


u,
i takde idea dahni damn.


okayokay last.
u,
lagu ni untuk u.


bye u.
kalini betulbetul.
i tak mainmain dah.
:')


11 KOMENTAR:

amalina supey said...

u,i rasa mcm ni jgak la u.haha

Anonymous said...

u,kalo i tkde tali untuk di tarik mcm mne tuh u??
hahaha!! oomiya white house no 302

penulis.sahaja. said...

relaks weh. stay safe. play safe. :)

Dammit said...

u, main tarik tali tu dapat hadiah tak? kalau tak dapat, try main game lain pulak. (bukan main basikal jugak, nanti rabak lutut lagi)

Saving Huda said...

@supey: rs cmne tu u?spesifik sikit u.

@anon: pegi beli kat 100yen shoppu okay anon.

@PS: :) thanks PS.rileks sikit dahni :)

@dammit: takdapat.ni nak cari game lain ni.haha siot sempat lagi tu perli

amalina supey said...

luka tarik2 tali.tp cuti ni i rasa tali i dah kena tarik blk.

amalina supey said...

lpe plak weh.
klu nk post gambar project 365 tuh,aku cadangkan laman web nih
365project.org

Saving Huda said...

aww.bagusla ditarik balik.
ha tengs wey.aku baru je habis edit.start rni.br nk chckout link ko ni

amalina supey said...

klu buat add aku.
alexilyne kot id aku

~~mUggLe bLoOd~ said...

all the besssshhhh!

but do NOT hurt ur self. no more.

Saving Huda said...

same goes to u ikkey hikz ;)