BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 22, 2011

y u no available

sikiiiit lagi nak nampak remy ishak ni,
KAHKAHKAHKAHKAH
ohshet don't go..abang remyyyyyyyy!!
*stretch tangan larilari kejar dia*
poof.gelap balik.
abang remy takde, semua takde.
yang ada hanya sayupsayup suara dua makhluk Tuhan sedang rancak berborak tengah malam.
gelak setail takbagi salam ni haddoilah.
belas kali jugak pusing badan cari bayang remy ishak balik.
pejam mata rapat lagi.
takde jugak.fail :(
k ckynnnnnn!!kacangggg!!!!grr


yang dua orang ni makin kencang gelaknye hamboi kita eavesdrop sikit lah tengok camna pegi.
untunguntung dapat sepam dua modal nak buat bahan esok lusa.
wiwit sesi luahan perasaan ke apeni ahaks.
lek dulu la kita selit bila perlu karang.bagi teghejut sikit.tungguuu okai, tungguuu.


apapahal kita pelay yang ni dulu yuk


okai so topik harini is about getting to know kawankawan kita yang single tapi takberapa nak available ni.
apalagi, bacalah ayuhh!


1)style 'rilek la brah aku nak enjoy dulu'
gheja nak flirting, tapi komitmen takmau.
golongan ni kebanyakannya mempunyai rupaparas yang menarik dan poket bekepuk.muka kurengkureng nak level que haidar.kalau poket tebal tapi rambut sememeh cam dr rozmey taklalu jugak, ye dak.
gigih bersosial.mewah dengan kawankawan, juga kawanpunyakawan.senang bertukar selera gamaknye.
pandai pancing, murah dengan ayat manis, cekap bina harapan palsu.
jauhi orangorang cemni, playsafe okai.


2)style 'aku takpercaya lelaki/perempuan/cinta dah' (terpengaruh kuat dengan drama melayu mungkin)
aku lemah betul dengan orang cemni.yes, maybe kau come from family yang punah ranah or every lelaki/perempuan yang kau kenal semua perangai macam saiton.bukan semua lelaki/perempuan sama okayy.kalau sorang treat kau macam sampah, tak semestinya the next one akan treat kau the same way.have faith sikit lah omputey kata.takmau perangai cemni taw.takbaik bencibenci lah apelah.drama sangat, menyampah taw.


3)style hati batu
style takde nafsu tengok perempuan/lelaki.yang dia suka game/gadget/kereta.ada takde pakwe/makwe buat rileks je.style dapat duit bukan nak sep buat kawen, tapi beli plasma TV bagi puas main game.


4)style dah luka susah betul nak sembuh balik
dengar lagu ni ingat kenangan ukir 'muna love ali' kat pokok besaq belakang sekolah.tengok cerita ni ingat teman makwe jerit atas bukit release tension kononnye duludulu.tengok couple tu, ingat main suapsuap makan taim fes date kat klcc dulu.kemain ha.sikitsikit flashback sikitsikit flashback..tengok sana nampak dia.tengok situ dia lagi.
taim ni la perumpamaan tak logic mandi takbasah, tidur taklena, makan tak kenyang rasa real.
takpayah nak gatal kacau orangorang cemni.lastlast kang terjerebak dalam rebound relationship susah jugak.


5)style malas nak start over
malas nak fikir ayat manis kacau anak dara orang.
lagilagi bila dah pasang ayat ruparupanya kasim punya.
mintak kawan kenenkenen ruparupanya mak orang.
ajak minum kopi, 'i tunang nx month you'
mana tak fedap.


6)style mokbapok takbagi berendutendut
yang ni kesian gak.tautau kang ada orang masuk minang, mokbapok terima, ha kawenla kau dengan anak boss bapak kau lah sapelah.silapsilap kawen dengan bossnye.haru gak tu.
tapi kalau mokbapok dah takbagi tu ikutlah.apa diorang larang, ada rasionalnye.kalau suka kat someone, teruslah terang.kang durhaka kang ada balasannya kang.
malang tak berbau orang kata.


7)style menunggu bulan jatuh ke riba
hati dah sangkut.tapi takut nak approach.takut silap langkah.takut nak find out kalaukalau cinta bertepuk sebelah tangan.
kesimpulannya takut.
selalu terjadi kepada side perempuan.sebab berpegang teguh pada konsep 'perigi mana cari timba'
nasihat untuk yang ni, it's worth trying.baik try daripada menyesal tak try lansung kemudian hari.kan?bulan jatuh ke riba oranglain kang melopong.haa


8)style hati dicuri
style suka sorg budak masa tadika.dah besar panjang pun nak budak yang tu jugak.hentakhentak kaki tanak org lain.
nak tengok budak tu kawen baru nak give up cari orang lain.
dow cemni susah jugak dow.tak fun dow.
yang ni taktau nak cure camne.penyakit hati ni.


9)style cinta hindustan
suka dah sama suka.tapi mokbapok tak restu.cinta terhalang sebab lain stendet.sorang anak tuan tanah.sorang tukang tebas kebun tanah.ingat jangan lawan cakap mokbapok, nanti kawen lari, gaduh sikit kena tinggal, pegi balik rumah mok kena bebel cemni;
resize image
tak elok gak.


*****

"pukol brp dahni, eh eh 4:55!" kata k ckyn.
ha nak berhenti storymory lettuww.
"eh sirius?" apelagi aku selit ah ahaks.
"huda taktido lagiiii!!kwahajaaaa"
"dududu muahahah okai bye nak p blogging"
*jalan pegi on lappy nad*

*****


okai so, sembilang je sempat aku fikir, the rest you all figure out sendiri lah.
new opinion?feel free to drop satudua
kachaaak ;)


10 KOMENTAR:

penulis.sahaja. said...

kemaen. kau perhati diri sendiri ke cane?

Saving Huda said...

kasaq tu pit.takmotakmo

redbean said...

eh. cmne kau letak youtube audio sje ek? sedak lagu tu.

entri pun, sedak ugoppp =D

Saving Huda said...

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/03/youtube-video-player-kepada-mp3-player.html
blaja sini wokk ;) sedap kann!
aww thankyouu redo :)

Anonymous said...

muahahahahaha. tu je yg mampu sebab terasa wok. muahaha. number berapa? tak mahu bagitahu kih kih kih.

- ruganna.

Saving Huda said...

ha nombor satu lettuw kenal sangat ruganna ni.ahaks

ruzanna said...

no 1? haip tak mahu lew begitu. no semua kecuali 1 dgn 4. 1 tu aten. ahaks

- Aria, pretty little liars. muahaha

Saving Huda said...

nombor tujuh nombor tujuh.konfemmm!go gana gooo!i know sape budak tuuu.hikz

aria?hannah lagi hot lahh!

Hannah Haykhall said...

suka la lagu niee....!!!!
kenapa kategori untuk aku tak dok nie huda?tak aci tak aci...
maybe aku lebih cenderung kepada style#3..kuikuikui...

Saving Huda said...

kan kan.soothing kan :)
haha manala aku nak tau kau kategori apeee.cecite sikit..
oh no3..tak bernefsu la ni?ahaks